top of page

För oss handlar PeopleInMotion om en människa i rörelse. En människa som vill förflytta sig ifrån den vardag han/hon befinner sig i just nu, det sk. "nuläget", till den vardag där han/hon vill vara, sitt "önskade läge" - en plats där kropp och själ möts i välmående. 

 

Allt bör starta med mig själv, för mig själv,  Resan, oavsett om den först och främst avses vara av fysisk karaktär, innebär att PeopleInMotion står vid din sida för att sprida kunskap, erfarenhet, glädje och för att skapa ett lustfyllt äventyr! PeopleInMotion representerar själva resan som du valt att göra och som hjälper dig att ta dig till den punkt där livspusslets alla bitar faller på plats inom området för träning, kost och hälsa. Utan förbud och förmaningar.

Din resa tillsammans med oss på PeopleInMotion kommer innebära en massa skratt, mycket svett och en hel del utmaningar och "utanför boxen"-tänk. Vi ska se till att det är lustfyllt om än, helt ärligt, det ibland kan upplevas lite motigt. Som ett team, tillsammans, tar PeopleInMotion dig, steg för steg fram!

Vi arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv som vi är övertygade kommer ge dig omvärldens bild av dig, som den fantastiska människa du är.

 

Vi är övertygade om att ge är att få, så PeopleInMotion vill ge dig nya kunskaper, utökad kunskap och fler erfarenheter som du kan dra nytta av för dig själv, till dig själv och därmed till andra. 

Vår vision är att få varje människa att må bra, genom rörelse, därav PeopleInMotion. 

Ylva, grundare av PeopleInMotion, har själv lång erfarenhet av träning, kost och hälsa.  Med stor kunskap om kroppen och näringens påverkan på kroppen och dess funktioner. Ylva älskar att dela med sig, att få dig att må bra, känna dig bekväm, utmana dig och se dig växa. Hon sprider glädje och brinner för att lära ut och få dig att våga prova på nya saker. Hon utmanar och hjälper dig att växa

 

Ylva har genomgått utbildningen, via The Academy, Certifierad Kost- och Träningskonsult. En gedigen utbildning inom Kost, Träning och hälsa ifrån ett välrenommerat utbildningsföretag, för mer information om The Academy och deras utbud gå till; www.theacademy.se 

PEOPLE IN MOTIONs affärsidé

PeopleInMotion skall genom sitt stora engagemang och kunskap inom träning, kost och hälsa, ge kunder möjligheter att utveckla både sin fysiska samt psykiska hälsa. PeopleInMotion skall vara den bästa partnern för enskilda individer samt verksamheter inom området för konsulttjänster, träning, kost och hälsa. Med PeopleInMotion som partner kommer klienterna alltid erbjudas de bästa förutsättningarna och verktygen för att uppnå en bättre hälsa.

bottom of page