top of page
PARTNERS

FAB-Concept
Hälsokonsult

 

Päivi Carlberg är det glittriga yrvädret ifrån vårt östra grannland, Finland. Hon är utbildad PT, kostrådgivare och hälsokonsult. Med sisu och en hel massa kunskap tar hon dig på en resa utan pekpinnar. Bara pepp! Att Päivi blivit nominerad två år på rad, för mottagande av Guldhjärtat, i kategorien Årets PT är ingen slump. Hon är GLÄDJE personifierad!

 

Tillsammans tror vi på att delad glädje är dubbel glädje och vi vill ge dig verktygen och kunskapen för ett starkt och friskt liv, hela livet. Och så har vi roligt också! :-) Är du redo att hänga med och bli den bästa versionen av dig själv?

Vi samarbetar inom området för Träning, Kost och Hälsa där vi gemensamt tar med dig och er på fantastiska äventyr både fysiskt som mentalt. Vårt samarbete sträcker sig från enskilda föreläsningar, bootcamps osv till större åtagande gentemot verksamheter, där vi bland annat vill säkra upp en välmående personal, den främsta framgångsnyckeln för företaget.

 

Vi samarbetar också med flera konferensanläggningar runt om i landet och kommer inom kort också erbjuda helgaktiviteter som värnar välmående, kunskap och att våga fråga-mentalitet. Vi planerar också hälsoinspirationsresor till fjärran länder - allt med ditt välmående och välbefinnande i åtanke. Att samla solstrålar är viktigt, det är vår fasta övertygelse. ;-) 

Elin Kortesalmi

Massör

Elin är massageterapeut med mångårig erfarenhet av att lösgöra stela muskler.
Elin är utbildad dansare och musikalartist som utbildade sig år XX till massageterapeut för att komplettera och på djupet få förståelse för hur kroppens muskler fungerar och ibland inte samarbetar korrekt -> vilket ger dig besvär. Hon behandlar allt ifrån stela nackar, ömmande axlar, trötta ryggar och stumma ben...
 
Elin ger dig en upplevelse din kropp kommer tacka dig för. Hon bidrar direkt och indirekt till din goda hälsa genom att säkerställa att dina muskler är redo att arbeta liksidigt, vilket är en förutsättning för att uppnå en god hälsa.
Hon skapar möjlighet till sinnesro och en stunds avkoppling genom sin djupgående massage och därtill genom sin långa erfarenhet och expertis inom området. Elins bakgrund som både professionell dansare och artist ger dig som kund en trygghet i att hon har en ökad och fördjupad förståelse för kroppen och de muskellänkar vi består av. Elin hjälper dig med direkt effekt på din väg mot välmående, harmoni och balans.
 
Hos Elin känner du hur du kopplar av, tonar in till nuet och uppskattar här och nu. Hennes massagebehandling sker på djupet och du kommer alltid bära med dig känslan av välmående och en mer rörlig kropp. Hon sprider livsglädje som vi alla behöver bli beströdda med.
 
Med en holistisk syn på människan ger hon dig nycklar för hur du bibehåller det välbefinnande du känner när du lämnar massagebänken. För mer information om Elin erbjudande se här.
​​
Vårt samarbete är djupt och väl förankrat. Vi har arbetat ihop sedan 2017. Vårt samarbete sker till förmån för dig som kund, för ditt välmående. Vi har din livslånga hälsa i åtanke och jobbar nära och gemensamt för att säkerställa att du tar dig till ditt långsiktiga välmående. Samarbetet är holistiskt, vi arbetar för att se och ta hand om helheten och hela människan genom specifika detaljerade insatser såväl som övergripande långsiktiga. En förändring sker över tid.
Vi erbjuder kundanpassade paket för privatperson såsom företag. Erbjudanden som innefattar coachning, fysisk aktivitet och massage i kombination. Vi tar med fördel uppdrag på företag som vill nyttja avkoppling av både lustfylld, artistisk karaktär med träning och kostråd och massage. ALLT är möjligt när vi två jobbar ihop. Med glädje, och muskler som samarbetar, som bas ger vi dig en upplevelse som
själv, samtidigt som vi utmanar oss och har roligt ihop. Det ska vara gött å leva! 
bottom of page