FAB-Concept
Hälsokonsult

 

Päivi Carlberg är det glittriga yrvädret ifrån vårt östra grannland, Finland. Hon är utbildad PT, kostrådgivare och hälsokonsult. Med sisu och en hel massa kunskap tar hon dig på en resa utan pekpinnar. Bara pepp! Att Päivi blivit nominerad två år på rad, för mottagande av Guldhjärtat, i kategorien Årets PT är ingen slump. Hon är GLÄDJE personifierad!

 

Tillsammans tror vi på att delad glädje är dubbel glädje och vi vill ge dig verktygen och kunskapen för ett starkt och friskt liv, hela livet. Och så har vi roligt också! :-) Är du redo att hänga med och bli den bästa versionen av dig själv?

Vi samarbetar inom området för Träning, Kost och Hälsa där vi gemensamt tar med dig och er på fantastiska äventyr både fysiskt som mentalt. Vårt samarbete sträcker sig från enskilda föreläsningar, bootcamps osv till större åtagande gentemot verksamheter, där vi bland annat vill säkra upp en välmående personal, den främsta framgångsnyckeln för företaget.

 

Vi samarbetar också med flera konferensanläggningar runt om i landet och kommer inom kort också erbjuda helgaktiviteter som värnar välmående, kunskap och att våga fråga-mentalitet. Vi planerar också hälsoinspirationsresor till fjärran länder - allt med ditt välmående och välbefinnande i åtanke. Att samla solstrålar är viktigt, det är vår fasta övertygelse. ;-) 

Jessika Jarl

Reiki Master

Jessika bidrar till att stärka ditt innersta jag. Att våga släppa taget om gammalt och våga  hålla fast vid nytt.
 
Hon skapar möjlighet till sinnesro främst genom Reiki. Därutöver erbjuder hon meditativt målande, healing och tarot för att hjälpa dig på din väg mot välmående, harmoni och balans.
 
Hos Jessika känner du kärleken till livet och till det lilla varje dag. Hon sprider livsglädje och kärlek som vi alla behöver bli beströdda med. Med en holistisk syn på människan ger hon dig nycklar för välbefinnande på din resa genom livet. För mer information om Jessikas erbjudande besök www.jessika.se 
Min underbara och nära vän Jessika kräver ingen presentation. När du tar kontakt vet du varför.
Kärlek och respekt, bus, ljus och balans.  
 
Vårt samarbete är inom området för det holistiska, att se och ta hand om helheten, människan. Vi erbjuder exempelvis paket som innefattar fysisk aktivitet och reiki-behandling. Med glädje som bas ger vi dig en resa som tar dig närmre dig själv, samtidigt som vi utmanar oss och har roligt ihop. Det ska vara gött å leva! 

© 2019 PEOPLE IN MOTION. Proudly created with Wix.com